Voortuin met kunstgras in Almere
  • Voortuin met kunstgras in Almere
  • Voortuin met kunstgras in Almere
  • Voortuin met kunstgras in Almere

Voortuin met kunstgras in Almere

Voortuin met kunstgras in Almere

In deze voortuin in Almere heeft Warners Huis en Tuin kunstgras geinstalleerd. De combinatie van de natuurlijke, weelderige borders met het strakke straatwerk en kunstgras maakt het geheel tot een prachtigen eerste indruk van dit huis.

Zorgeloos genieten

Warners Huis en Tuin heeft voor deze mensen speciaal een tuin ontworpen die aan hun wensen voldoet. Met kunstgras koopt u een stukje woongenot, immers de schaarse vrije tijd die u tegenwoordig heeft wilt u liever niet spenderen aan het onderhouden van uw tuin, maar juist aan het genieten van uw tuin.

Diverse toepassingen

Uiteraard is kunstgras ook zeer geschikt voor de achtertuin. Heeft u opgroeiende kinderen, een zwembad, een trampoline of wil uw gras niet groeien vanwege gebrek aan zon of tijd om het te onderhouden? Overweeg dan eens kunstgras van EasyLawn.
 

Ruime keuze

Kiest u voor kunstgras dan kiest u voor een ruime keuze, voor ieder wat wils. Heeft u liever een strak gestructureerd gazon? Geen probleem. Kiest u voor een weelderig, rommelig en wat langer gazon, 'the natural look', ook dat is geen probleem. Bezoek onze showtuin in Almere om een duidelijk beeld te krijgen van de mogelijkheden.

 

Free

Vragen? Bel ons
036 5361613

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Almere

Warners Huis en Tuin BV
Televisieweg 56
1322 AM Almere

T. 036 5361613
E. info@warnershuisentuin.nl

Route berekenen