Kunstgras Almere

Bent u op zoek naar kunstgras voor in uw tuin, balkon/patio, vakantiehuis of speelveld? Op kunstgras Almere vindt u een uitgebreid kunstgras assortiment, wat u bij ons in de showtuin kunt komen bekijken en voelen!

Over Warners Huis & Tuin

Warners Huis & Tuin is een modern hoveniersbedrijf met oud Hollandse principes. Al ruim 19 jaar zijn wij bezig om op enthousiaste wijze mooie tuinen te maken.

Door één uniforme uitstraling van pen tot en met werkbroek willen wij het vertrouwen uitstralen, waar de moderne klant op zit te wachten. Met de gedachte half werk is geen werk, hebben wij als enig Almeers hoveniersbedrijf een complete showtuin en showroom aangelegd. Hier kunt u alle producten van het merk Redsun zien, maar ook diverse andere bestratingen van andere producenten. U moet dan denken aan Ecolan vijvers, volwassen beplanting, verschillende soorten natuursteen en gebakken materialen. Dit om u te helpen met de keuze van uw materialen. In de showroom vindt u onder andere blokhutten, vlonders en schuttingen.

Sinds een paar jaar verwerken wij ook kunstgras. Kunstgras is een hoogwaardig materiaal dat niet misstaat in de huidige tuin. Met als grote visie; Een altijd mooi, onderhoudsvriendelijk en duurzaam gazon. Zijn wij opzoek gegaan naar een betrouwbaar merk, dat wij gevonden hebben in TigerTurf.

Tigerturf is een hoogwaardig Hollands product. Altijd leverbaar in diverse soorten voor de diverse situaties. Of u nou een gekleurd speelgrasveld wilt of een super strak siergazon, Tigerturf heeft het allemaal in het assortiment. Met korte lijnen met de fabriek is product ondersteuning en service altijd dichtbij.

Onze kunstgras showtuin

Wij hebben in de overdekte showroom drie soorten kunstgras liggen, van chique tot stevig. Zodat u altijd een grasmat vindt dat bij uw wensen past. En wat er niet ligt, kunnen wij u laten zien in onze sample lades.

Komt u zelf maar eens kijken en laat u informeren door onze specialisten.

Free

Vragen? Bel ons
036 5361613

  • 10 jaar garantie
  • Zacht en voelt natuurlijk
  • Voor ieder budget
Bekijk assortiment

Kunstgras Almere

Warners Huis en Tuin BV
Televisieweg 56
1322 AM Almere

T. 036 5361613
E. info@warnershuisentuin.nl

Route berekenen