036 5361613   |    info@warnershuisentuin.nl Showtuin: Televisieweg 56 | 1322 AM Almere
Gratis staal aanvragen

Onze kunstgras legservice in regio Almere

Warners Huis & Tuin beschikt ook over een legservice voor uw kunstgrasveld.

Het kunstgras laten leggen 

Als u niet zelf uw kunstgras wilt of kunt leggen kunt u altijd van onze legservice gebruik maken. Wij komen altijd vrijblijvend langs om u een passende prijsopgave te geven. Daarin worden uw wensen en onze expertise als basis gebruikt. Wij meten de oppervlaken op en maken aan de hand van de gekozen materialen een offerte.

Na goedkeuring van de offerte doen wij de bestelling voor u. De spullen zullen dan netjes op dag van aanvang op het werk bezorgd worden. Van het grondwerk tot aan het aanvegen van de stoep, alles volgens de juiste legvoorschriften.

Het kunstgras zelf leggen

Wilt u het kunstgras zelf leggen? Bekijk hieronder de leginstructiefilm en lees hier de leginstructie, zoals wij die aanbevelen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras