036 5361613   |    info@warnershuisentuin.nl Showtuin: Televisieweg 56 | 1322 AM Almere
Gratis staal aanvragen
Achtertuin kunstgras in Almere
  • Achtertuin kunstgras in Almere
  • Achtertuin kunstgras in Almere
  • Achtertuin kunstgras in Almere

Achtertuin met kunstgras in Almere

Warners Huis en Tuin is dé kunstgras specialist van de Flevopolder. Wij zijn gevestigd in Almere, ons werkgebied is de Flevepolder, Amsterdam en Het Gooi. 

Ervaring met kunstgras installatie

Kunstgras heeft de afgelopen jaren en explosieve ontwikkeling doorgemaakt. Doordat het steeds natuurlijker oogt overwegen ook steeds meer mensen om kunstgras in hun (achter)tuin te nemen. Of u nu een grote tuin, een kleine tuin, een tuin met een trampoline of een zwembad heeft of dat er geen zon in uw tuin schijnt, kunstgras is altijd een goede oplossing. De medewerkers van Warners Huis en Tuin hebben alles al een keer in handen gehad en enkele honderden klanten reeds verblijdt met een prachtig zorgeloos gazon.

Diverse soorten

Kunstgras is in diverse soorten verkrijgbaar. Warners Huis en Tuin is dealer van EasyLawn kunstgras, u kunt in onze showtuin kiezen uit 8-11 soorten. Deze verschillen in hoogte, dikte of kleur maar zijn kwalitatief allemaal hoogwaardig.

Inspiratie

Bekijk op deze website een selectie van de door ons opgeleverde kunstgras gazons of bezoek onze showtuin. Thomas Warners begeleid u graag bij het maken van de juiste keuze. 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras