036 5361613   |    info@warnershuisentuin.nl Showtuin: Televisieweg 56 | 1322 AM Almere
Gratis staal aanvragen
Kunstgras in Naarden
  • Kunstgras in Naarden
  • Kunstgras in Naarden
  • Kunstgras in Naarden

Kunstgras in Naarden 

Warners Huis & Tuin realiseerde in een tuin in Naarden deze onderhoudsvriendelijke tuin met een nieuw type kunstgras, Jolie 45. Eenmaal opgeborsteld en ingestrooid met infillzand is nauwelijks meer te zien welke kant de 'vleug' op staat, waardoor het gazon van alle kanten een prachtige uitstraling heeft.

Onderhoudsvriendelijke tuin

De belangrijkste reden om voor kunstgras te kiezen was het onderhoudsvriendelijke karakter van kuntgras. De combinatie met het straatwerk en de strakke schutting en schuur zorgen voor een zorgeloze tuin.

Natuurlijke uitstraling

De zeer natuurlijke uitstraling van de huidige generatie kunstgras maakte het besluit makkelijk. Bekijkt u eens de close-up foto bij dit project om te zien hoe genuanceerd Jolie 45 is geproduceerd.

Ook voor balkon, dakterras en speelveld

Kunstgras kent verschillende toepassingen. Uiteraard als gazon in de tuin, maar ook als speelondergrond, of als putting green. De klant is erg tevreden met het eindproduct, net als al onze andere klanten. 

Warners Huis en Tuin, specialist in kunstgras

Denkt u eraan om kunstgras in de tuin te nemen? Als u het gras wilt voelen en ervaren dan kunt u een bezoek brengen aan onze showtuin in Almere, we hebben alle soorten kunstgras van EasyLawn liggen evenals een voorbeeld van een puttinggreen. Wilt u een offerte op maat? Maak dan een afspraak met Thomas Warners, hij kan u bezoeken met grote stalen.

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras