036 5361613   |    info@warnershuisentuin.nl Showtuin: Televisieweg 56 | 1322 AM Almere
Gratis staal aanvragen
Kunstgras rond villa Soest
  • Kunstgras rond villa Soest
  • Kunstgras rond villa Soest
  • Kunstgras rond villa Soest

Kunstgras rond villa Soest

Warners Huis en Tuin uit Almere heeft dit prachtige gazon aangelegd in Soest. Dit gazon is een mooi voorbeeld van wat kunstgras doet met de gehele tuin. Jolie45 van EasyLawn is een natuurlijk ogend product van 45 mm hoog en zorgt ervoor de de rest van de tuin, heg, borders, bestrating, een upgrade krijgt. 

Zorgeloos groen

Zowel in de zomer als in de winter kunt u heerlijk genieten van uw gazon. Uiteraard heeft kunstgras weinig onderhoud nodig. Wanneer uw gazon onderhoud nodig heeft? Als er blaadjes uit de bomen vallen veegt u die eraf om mosvorming te voorkomen. Gebruikt u uw gazon wat intensiever door er bijvoorbeeld op te voetballen of naar de schuur te lopen? Borstel dan het gazon evenredig op.

Diverse opties, ruim assortiment 

EasyLawn heeft een ruim assortiment kunstgras, tussen de 10-15 producten en altijd voldoen die producten aan de laatste trends. De consument wil natuurlijk ogend kunstgras, zacht aanvoelend en natuurlijk wil de consument zo weinig mogelijk onderhoud hebben. 

Showtuin in Almere

In Almere heeft Warners Huis en Tuin een prachtige showtuin. Naast kunstgras kunt u hier ook terecht voor beplanting en andere tuinartikelen. Maak voor uw bezoek een afspraak met Thomas Warners, hij leidt u graag rond. 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras