036 5361613   |    info@warnershuisentuin.nl Showtuin: Televisieweg 56 | 1322 AM Almere
Gratis staal aanvragen
Natuurlijk ogend kunstgras
  • Natuurlijk ogend kunstgras
  • Natuurlijk ogend kunstgras
  • Natuurlijk ogend kunstgras

Natuurlijk ogend kunstgras

Wie wil dat nou niet: Een zorgeloos gazon van kunstgras dat eruit ziet als natuurlijk kunstgras. In dat geval komt u terecht bij Jolie 45 van EasyLawn. 

Nieuwe ontwikkelingen kunstgras

De nieuwste ontwikkeling van kunstgras is een wilde, onregelmatige look. Kunstgras dat wat langer is en eruit ziet alsof het nodig gemaaid moet worden. Voor dit alles staat Jolie 45, maar ook de rest van het assortiment gaat steeds meer doe kant op.

Voorbeeld projecten

Op deze pagina ziet u een voorbeeld tuin, de klant is zeer tevreden over het onderhoudsvriendelijke eindresultaat. Of u nu organische vormen heeft, rechte lijnen, obstakels zoals bomen en trampolines, de specialisten van Warners Huis en Tuin maken van iedere tuin een uniek en prachtig paradijs.

Showtuin in Almere

Ook kunt u (op afspraak) een bezoek brengen aan onze showtuin in Almere. Mocht u niet in de gelegenheid zijn kan Thomas Warners een afspraak met u inplannen op locatie, u kunt dan aan de hand van grote samples kennismaken met onze producten en na het doornemen van de wensen en opmeten van het werk krijgt u een vrijblijvende offerte op maat. 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras